fredag 22 maj 2009

Synden straffar sig själv...eller i allafall mig.

Jo, jag råkade stjäla ett gardintyg på IKEA för ett tag sedan (förlåt Ingvar, det var inte meningen)...i allafall ....så har jag inte haft tid eller ork att sy dom här gardinerna till köket. Men eftersom vädret har varit taskigt idag så satte jag igång. Det var det värsta tyg jag någonsin sytt i. Det bara halkade omkring så att jag fick sitta och sprätta i 2 tim. Tillslut fick jag nåla upp 4m tyg och nålarna fick sitta tätt. Nu sitter gardinen uppe och den ser för jävlig ut. Jag ska aldrig mer stjäla. Jag lovar.

Blir det inte det ena kan man ju alltid välja det andra,...alltså

Det blev ingen röd stuga med vita knutar vid en sjö .....i spöregn. Det blev en grekisk krog med kolgrillad bifteki och grekisk öl, mums!

Först gick vi till krogen på torget och kollade in dagens lunch. Fläskfilé eller fiskbullar och det lät ju inte gott nånstans, så vi knallade vidare och hittade en grekisk kolgrill med tsatsiki, fetaost, sallad, lammfilé och allt vad man vill hitta på ett ställe som heter något grekiskt. Min erfarenhet är att kolla in om personalen åtminstone ser ut som om dom kommer från samma land som menyn då är ju chansen större att maten smaka semester.

Den som väntar på nå´t gott väntar alltid för länge.


Lammkotletterna ligger i marinad och bara väntar på att få läggas på grillen. Själv väntar jag på att det här jäv....vädret ska ändra sig. Jag har tagit ledigt idag och då SKA det vara fint och soligt. Den lilla spartanska stugan väntar. Ingen el, inget dricksvatten. Man kan bara inte göra något mer än att ta det lugnt.