söndag 12 juli 2009

alltså

...det blev inte IKEA. Strålande sol i Göteborg och då kan man ju inte vara innomhus.
Så det blev en räkmacka på lilla bommens café.

Därefter tog vi Älvsnabben över till Slottsberget och Eriksberg och promenerade omkring och njöt av att vi inte köpte lägenhet där. Lite fel sida älven tycker jag. Båten går 1ggr/tim, inte kul om man precis missat den.

Annars var det kul att leka turist i stan. Mycket norrmän som vanligt och en hel del tyskar och danskar har letat sig hit.
Och i morgon invigs Gothia cup och då vimlar det av ungdomar i alla åldrar och färger på stan. Det är både kul och jobbigt. Jättekul att det satsas så stort för ungdomarna och lite jobbigt att det alltid är kö var än man ska gå.

Det händer inte mycket idag.

Köpte en ryamatta på IKEA för ett tag sedan. Den luddar fortfarande så nu ger vi upp och åker och lämnar tillbaka den. Synd, för den var jättefin.
Jag ska även ta vägen om mellan tjejen och hälsa på henne och lille Emograbben. Han kom hem från Marocko igår och det är alltid spännande att höra om han lärt sig någon arabiska. Äldsta och yngsta var här igår och käkade afrikana. Lillkillen hade köpt belgisk choklad till mig. Snällt va? Han åker på semester till Polen på lördag.