måndag 25 maj 2009

Jag en väskryckare.


Jag brukar alltid gå med i en bokklubb och inkassera extra böcker eller en väska. Det är ju lätt att gå med men ack så svårt att gå ur.
Två månader i rad har jag via nätet avbeställt månadens erbjudande med ändå fått den till skickat mig. Så´nt e ytterst tröttsamt. Egentligen vill jag inte ha böckerna utan tidningarna där böckerna är beskrivna och därefter beställer jag lätthanterliga böcker från Adlibris. Hur kul är det att somna och få en tegelsten på näsan. Nej, då är det bättre med en pocketupplaga.
Nu har jag iallfall försökt att gå ur men det funkar inte. Varje gång jag klickar på sänd, får jag tillbaka ett meddelande om att meddelandet inte är sänt. Vad gör man?
Får jag ordning på dethär ska jag aldrig, aldrig mer gå med i en bokklubb igen.

Ibland händer det


Noll koll. Lillan kunde inte ta emot mig för hon var på en anställnings intervju. Det gick ju undan. Hon ska provjobba fred och lörd och sen får vi se vad som händer.

Jag har koll

Om exakt en minut ska jag gå och borsta tänderna, 2min därefter rusa ner till garaget och köra till jobbet. Jobba 8.5 tim och sedan hem till lillan och kolla om hon överlevt arbetslösheten.