lördag 23 maj 2009

En dag i naturens tecken.

Fan vad jobbigt det var med bloggandet. Jag försöker lägga in bilder men det blir bara fel hela tiden. Det är svårt med det tekniska.
Jag har i allafall haft en skön dag ute vid sjön. Vi grillade

och försökte rigga upp en slags hängmatteställning där jag tänkt ligga och läsa en bok, men det sket sig. Jag är för tung och ryggen hamnade i backen och det var inte det lättaste att ta sig därifrån. Jag fick rulla mig ur. Jag satte mig på berget och fick inte så mycket läst utan satt bara och stirrade ut över vattnet och njöt.

öööh...eeh..hmm....


Jag kanske är lite orolig ändå....bara lite alltså....en månad är lång tid att gå och skrota på....men hon fixar det nog...hon fixar det!

Arbetslös men glad ändå.

Fick ett meddelande på msn av min lilla idag.
- Jag är arbetslös.
inget svar av mig eftersom jag låg och sov som en sten.
- Det är läskigt!
sov fortfarande.
Hon skickar en vibb......jag sover fortfarande.
- nehe!
När jag såg meddelandet hade hon redan loggat ut. Jag är inte det minsta orolig för henne. Hon kommer säkert inte att vara arbetslös mer en kanske 1 månad och då får hon väl komma hem och äta. Jag har aldrig varit med om maken till människa att fixa det för sig.
Idag hade jag tänkt att åka hem till en vän och kolla in hennes nya kärlek, men jag sov så länge att det får bli en annan dag. Solen skiner ju och när mannen kommer hem vid 13:tiden blir det röd stuga med vita knutar.