onsdag 12 augusti 2009

Tur att jag åkte in.

Betnér var bra som alltid.
En överraskning för mig var Öss Nüjen.
Han var jävligt bra. Jag har bara sett några grejer på TV med honom och då har jag tyckt att det varit ytliga blatteskämt, men nu var det ruskigt bra. Fortfarande blatteskämt men med djup och förbannat träffsäkra.
Per Andersson en favorit var också på plats.
Peter Apelgren småtråkig tycker jag. Ungdomarna på raden framför mig tyckte oxså det och eftersom dom inte har lika stor portion hyfs som jag har, så reste dom sig och lämnade föreställningen mitt i framträdandet. Usch! Men det ångrar dom nog när dom får höra att Björn Gustavsson klev in på scen samtidigt som dom klev ut.

Kulturkalaset


Orkade inte in i går så jag åker in idag. Betnér i Bältespännarparken. Eftersom jag GI:ar så får jag hoppa över ölen.
Har varit duktig idag och köpt nya bröllopskläder. Först köpte jag en klänning. Den var för mörk tyckte döttrarna. Ok, jag åkte in och lämnade tillbaka den. Sen köpte jag ett lila linne, vit kjol och vit tunn skjorta. Det var för vitt för ett bröllop, tyckte den blivande bruden. Fan! Det orkade jag inte lämna tillbaka utan nu köpte jag en klänning och en kort jacka i pytte lite vitt men mest blått och nu ger jag fanken i att visa det för mina barn. Duger det inte så får dom väl skjuta mig.